Friday, 4 November 2011

Thanks for all of this ,

Entah lah , hati aku memang sure kau dah ada orang lain , Semalam dari pukul 8 Sampai pukul 1 kau tak cari aku , aku call then kau off fon . Aku tahu act kau tengah date . Hah , kau tipu aku . kau cakap kau tidur . Aku takkan percaya . Hmm nelly , Kenapa lah kan dengan kau ? Maybe salah aku, tak pandai jaga kau . hmm , Aku janji takkan ganggu kau lagi :( , Kau jaga bakal bf kau baik2 okay? Take care*

Thursday, 29 September 2011

Haihhh , lamenyee tunggu viva keluarrr :D

hahaa , act akuu tunggu je viva keluar ni , tapi lame lagi lah -.- , 22.02.2012 :) , bufday aku time . grr , bilaa lahh ekk :)

Wednesday, 14 September 2011

mulakan hidup baru ? hidup lama yang gemilang bro :)

hah sayangg sayang sayangg , rebut pacar orangg . hahaha, kita hidupp kene happy kan even dalam hati kita sedih , grr . tapi taktahuu lah mcm mne nak hilang kan sedihh , kalau online mesti tngk DP dye , grr . whatever lahh , bak kata orangg , dahh takde jodohh kot.. tapi takpelahhh , nak buat macamm mane , kene lupakan kau jugak lahh pempuan , goodbye from my life <3

awakk ape salah saya kt awak ? btw thanks you awak :(

awaakk , susah ke nak jujur awak dah ade bf? saya dah terasa hati dengan awak sangat . awak tipu saya , saya letak harapan tinggi dekat awak , tapi apa saya dapat? awak buat saya sedih lagi , awakk , pipi saya ade air lah , awak tahu tu air ape ? saya je tahu :( , awakk , awak jangan risau , saya tkkan ganggu awak lagi okay? awakk jaga relation baru awak , hope awak happy dengan dia okay awak , terima kasih awak buat saya kecewa dekat perempuan macam awak :)